Specialisaties
Klinisch psycholoog
Integratief verliescounselor
Loopbaanbegeleiding

Momenteel worden er geen nieuwe aanmeldingen opgenomen.

 

 

Vanuit een warme verbinding wil ik graag samen met jou een plek creëren waarin vertragen, voelen en dichter bij jezelf komen kan en mag, zonder oordeel.

Om in deze veilige omgeving via gesprekken, creatieve en/of lichaamsgerichte methodieken jou te helpen woorden, beelden en andere uitdrukkingsvormen te vinden voor je innerlijke leefwereld (gevoelens, gedachten en gewaarwordingen). Samen gaan we op weg en bouwen aan meer (zelf)kennis, veiligheid, (zelf)vertrouwen en (draag)kracht.

Dit in jouw eigen tempo en passend bij wie je bent en wat je nodig hebt.

Voor wie
Jongvolwassenen en volwassenen

Thema’s waarrond we samen aan de slag kunnen
Depressie, angsten, kwaadheid, relaties en in relatie gaan, opvoeding, burn-out, omgaan met emoties, trauma, identiteit, zingeving, veiligheid, (zelf)vertrouwen, stabilisatie (na bv opname), enz.

Meer info over opstart en verloop van therapie vind je hier.

Over Ciska

Ik startte mijn loopbaan als psycholoog in het CLB waar ik werkte met kinderen en jongeren en hun gezin. In 2014 zette ik de stap naar de bijzondere jeugdzorg en in 2017 naar de Geestelijke Gezondheidszorg.
Vanuit deze brede waaier aan ervaring ben ik in 2021 gestart bij Tater.

Opleidingen
– Bemiddeling (Ugent, 2021)
– Integratieve Psychotherapie (AIHP, 2016)
– Integratief Verliescounselor (Bleekweide, 2014)
– Lic. Klinische Psychologie (Ugent, 2006)

Verder volg ik regelmatig studiedagen of korte vormingen: Emotioneel lichaamswerk, Rots en Water, Mindfulness, creatieve methodieken, Mind Spring, Emotionele remediëring, …