David Goethals

januari2015 116

Achtergrond

David is in 2001 afgestudeerd aan de UGent als Lic. in de Klinische Psychologie. In 2008 heeft hij er zijn postgraduaat Gedragstherapie afgewerkt.

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de Bijzondere Jeugdzorg, zet hij in 2010 de stap naar de Geestelijke Gezondheidszorg. David combineert aanvankelijk 2 deeltijdse jobs:  een jongerenwerking (tot 25j) waar hij mensen begeleidt met een middelenproblematiek (alcohol, drugs, gamen) en een volwassenwerking (vanaf 18j) waar mensen met psychische moeilijkheden terechtkunnen.

In datzelfde jaar gaat hij ook een samenwerkingsverband aan met o.a. Wendy De Bruycker en Sarah Sierens, beiden logopedisten.

In 2013 breidt David zijn werkzaamheden binnen de volwassenwerking (RCGG Deinze – Eeklo – Gent) uit.  Daarnaast geven Wendy, Sarah en David hun samenwerkingsverband vorm als TATER, multipraktijk Logopedie en Psychologie.

In 2015 volgt David meerdere opleidingen Schematherapie bij Hannie Van Genderen en Remco van der Wijngaart en bij De Viersprong Academy in Amsterdam.

Doelgroep

Vanuit zijn ervaring werkt David  vooral met  jongvolwassenen en volwassenen.

Problematieken waar hij vaak mee werkt zijn (faal)angst, depressie, burn-out, dwangklachten, verslaving, gedragsproblemen, tekort aan zelfvertrouwen.

 Lidmaatschappen

David is erkend lid van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT), de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en van de Psychologencommissie. Door zijn lidmaatschap van deze verenigingen onderschrijft David de deontologische code voor Psychologen.

 

 

 

 

Geef een reactie